Arbeids- en organisatiemediation

Indien sprake is van een arbeidsconflict of er moet een zogenaamde exit mediation plaatsvinden, dan bent u bij mediationpraktijk De Boog aan het juiste adres.

Indien op een verkeerde manier met arbeidsconflicten wordt omgegaan, zoals het laten door sudderen van de situatie, dan loopt men kans op een vergiftigde sfeer op de werkplek. De situatie kan daardoor escaleren, waardoor er wellicht ontslagen zullen vallen en de situatie daardoor nog verder escaleert. Een conflict op de werkvloer brengt enorme kosten met zich mee, omdat de werknemers minder productief worden en alle energie (meestal negatieve) naar het conflict gaat.

Wanneer een arbeidsconflict in een vroeg stadium wordt aangepakt dan scheelt dat enorme kosten voor werkgever en werknemer. De sfeer op een afdeling of werkplek zal na een succesvol coaching of mediation traject aanmerkelijk verbeteren, de communicatie zal verbeteren, er zal veel minder of geen ziekteverzuim plaatsvinden en een afdeling kan weer als team functioneren.

Ik begeleid partijen, door middel van interventies, om de onderliggende belangen boven tafel te krijgen, de angel uit het conflict te halen en om de communicatie tussen partijen te verbeteren. Ik zorg ervoor dat partijen zich gehoord voelen. Als mediator en coach ben ik te allen tijde neutraal, onafhankelijk en onpartijdig. De gesprekken zijn vertrouwelijk.

Aangesloten bij