Klantreacties

Kwaliteit

Voor jou misschien niet de leukste mediation maar schouderklopje hoor, je hebt behoorlijke kwaliteiten in huis👌🏻

A. van H.

Doortastend en betrokken

In de samenwerking met mevr. Ramona Bleyie, in de eerste fase van een toch enigszins moeilijk en gevoelig onderwerp, heb ik haar ervaren als:
doortastend, betrokken, zij maakt zich zichtbaar, waardoor ik me veilig voel en in contact, zij is zeer geëngageerd, kundig, helder in communicatie en afspraken, mogelijkheden en grenzen, kijkend naar verheldering en zinvolle stappen, zij is vertrouwenwekkend, wat zo belangrijk is juist in situaties, waarin vertrouwen door ervaren onrecht/ misbruik beschadigd is.
Michel Schröder

Na jaren van geen contact, kunnen we nu weer samen door één deur

Na lange en heftige ruzie, eindeloze op niets uitlopende gesprekken en mediationgesprekken met een psycholoog er bij zijn we geëindigd op geen contact meer. Na al die jaren heeft mediation door Ramona er voor gezorgd dat we weer samen door één deur kunnen. Echt nooit gedacht dat dat ooit nog zou gebeuren.

Heel fijn hoe ze met objectieve afstand naar het geheel kan kijken, zich kan inleven in de persoon en dit vlekkeloos ‘vertaalt’ zodat de ander het begrijpt. Ze begeleidde het gesprek fantastisch en zorgde dat we eindelijk naar elkaar luisterden in plaats van in onze eigen denkwereld zaten. Dankjewel Ramona!

Esmee van Gelder

Goede service

Enorm tevreden over de goede diensten/service, zeer klantvriendelijk, helder, duidelijk. Arjan van Rijn

Nobele Hoeve

Ramona heeft mijn stichting goed en professioneel geholpen in een conflict, ik ben haar daarvoor zeer dankbaar! Stichting De Nobele Hoeve (Margarit Gerrits)

Jonge organisatie

In het verleden hebben we als bedrijf 4D Wereld Massages te Assendelft diverse conflicten ervaren. Door de vakkundige en gerechtelijke kennis van Ramona hebben we de conflicten netjes en correct kunnen oplossen. We hadden onze jonge organisatie zonder de hulp van Mediationpraktijk De Boog (Ramona) niet kunnen voortzetten. We hopen in de toekomst nog veel van haar directe kennis en vaardigheden gebruik te mogen maken.

Intervisie arbodienst

Ik heb goede ervaring in het samenwerken met Ramona, De Boog mediation en juridisch advies. Voor onze intervisiegroep van artsen, werkzaam binnen arbeid en gezondheid, heeft Ramona een heldere presentatie gehouden betreffende de mogelijkheden van verwijzing voor mediation in het kader van werkgerelateerde problematiek. Voor dezelfde intervisiegroep heeft Ramona juridische mogelijkheden uitgezocht en een productvoorstel gedaan betreffende onafhankelijke klachten afhandeling, zonodig ook voor een commissie. Dennis Beekema, Reactiva BV gecertificeerde arbodienst

Arbeidsconflict

Ik heb een paar maanden geleden op aanraden mediationpraktijk De Boog ingeschakeld bij een arbeidsconflict. Blij dat ik bij Ramona terecht ben gekomen. Heeft uiteindelijk voor mij heel goed uitgepakt. Fijn om iemand te hebben die zo’n situatie van je overneemt zodat je rust hebt. Ik werd continu op de hoogte gehouden en mijn zaak werd serieus genomen. Zeer tevreden, zowel met het resultaat als de prijs kwaliteit verhouding. M. van den Heuvel

Onenigheden

Soms sluipen kleine onenigheden erin met buren en/of omgeving en voor je het weet loop je op eieren en worden alle kleine irritaties een grote escalatie waardoor je altijd onder spanning leeft in je eigen huis. Dankzij Mediationpraktijk de Boog welke ik uiteindelijk ingeschakeld heb zijn de spanningen en irritaties nu weg en hebben we oplossingen kunnen vinden waardoor er weer een normale leefomgeving is gecreëerd. Ramona…je bent een toppertje…dank je wel. Pauline

C. Meijer, Julianadorp

Raadgeving over gerechtigheid van een alleenstaande moeder.

Heb juridische informatie verkregen en ben er zeker wijzer van geworden en mijn dank is groot. Heb nuttige adviezen gekregen van Mevr. Bleyie en raad zeker de mensen aan om gebruik te maken van haar diensten. Je rechten en adviezen verkrijgen op een juiste manier.

Auto ongeluk

Ramona heeft ons bij gestaan in een zaak van onze zoon.

Onze zoon heeft een auto ongeluk gehad waarbij hij zelf gelukkig goed van af kwam, maar waarbij de medepassagiere zwaar letsel opliep. Deze medepassagiere was van Franse afkomst wat de zaak nogal gecompliceerd maakte. De verzekering van de tegenpartij wilde een flinke schade vergoeding van ons. Wij deden een beroep op onze rechtsbijstand maar die konden/wilde in eerste instantie niets voor ons doen en zag het niet zitten. Toen zijn we bij Ramona terecht gekomen via mijn werk. Zij heeft ons op een prima manier geholpen en heeft de zaak op zich genomen. Ze heeft voor ons bemiddeld met de rechtsbijstandverzekering en de tegenpartij om tot een overeenkomst te komen. Uit eindelijk zijn we tot overeenstemming gekomen met de tegenpartij tot een bedrag die te overzien was. Wij zijn zeer te spreken over de wijze waarop Ramona de zaak op zich heeft genomen, ze was een hele steun voor ons in die tijd.

Mvrgr Nico&Debby