Sociaal ondernemen

Mediationpraktijk De Boog heeft sociaal ondernemen hoog in het vaandel. Daarom steunen wij diverse goede doelen. Zo dragen wij ons steentje bij om de wereld een stukje mooier te maken.

Mediationpraktijk De Boog steunt Stichting Animal Care projects bij hun inzet voor zwerfdieren in Turkije en Spanje (het SHKD bosasiel en Ayamonte). 

De stichting zamelt voer in, medicijnen, bouwmaterialen, manden, dekens, riemen, halsbanden, voerbakken, speelgoed en verder alles wat nodig is. Ook bieden zij hulp bij de transporten van anderen. Het SHKD bosasiel in Istanbul heeft ook een educatief project, waarbij seminars op basisscholen en middelbare scholen worden gegeven om het bewustzijn over dieren te vergroten en Neuter and Release te introduceren als een oplossing voor het zwerfhonden probleem. Een voorlichtingsboekje wordt gepresenteerd aan alle aanwezigen na elk seminar.

Voor de honden in bovenstaande asielen zoeken zij lieve baasjes die hen die warme mand willen bieden.

Deze stichting doet ongelofelijk veel goed werk en heeft daarom dan ook de Anbi status voor goede doelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stichting Animal Care Projects: info@animalcareprojects.nl. Op de website kunt u alle overige informatie vinden: http://www.animalcareprojects.nl/

 

Mediationpraktijk De Boog steunt tevens het project “Stop Kinderarmoede.”

“Een groot aantal kinderen leeft in Nederland onder de armoedegrens. Zij kunnen niet meedoen, doordat in het gezin waar ze opgroeien materiële zaken en middelen ontbreken. Het is bekend dat ook in een rijk en hoogontwikkeld land als Nederland sprake is van armoede en dat de gevolgen daarvan vaak een grote en langdurige impact op kinderen hebben.”

Dit is een zeer onwenselijke situatie, daarom steunt De Boog dit goede doel van harte: www.stichtingstop.com

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Sociaal ondernemen - Stichting Animal Care projects

Aangesloten bij

mediation-en-juridisch-advies

LVV Gecertificeerd vertrouwenspersoon 2020