Vegancoaching

Op het moment dat je besluit veganist te worden, verandert je hele leven. Niet alleen je manier van eten, maar ook je bewustzijn ten aanzien van hetgeen je koopt, gebruikt of draagt wordt veel groter. Dit heeft enorme impact op je sociale leven. Veel (beginnende) veganisten voelen zich enorm eenzaam en onbegrepen. Vaak keren familieleden zich van je af en laten vrienden je in de steek. Je wordt extreem genoemd en niet zelden word je genegeerd of gewoonweg buitengesloten. Dat kan bijvoorbeeld op je werk gebeuren of bij vriendengroepen. Zeker als je naast veganist ook activist wordt, zul je merken dat het steeds lastiger wordt om met de norm om te gaan.

Tijdens het coachingstraject leer ik je hoe je om kunt gaan met lastige situaties. Ik leer je hoe je om kunt gaan met je frustraties en je verdriet, maar ook hoe je dit kunt verwerken en hoe je verder kan, al dan niet met behulp van een goede psycholoog. Ook kan ik je op weg helpen met aankopen. Waar zitten nu eigenlijk allemaal dierlijke producten in? Welke supplementen kun je slikken en is dat wel nodig.

Mocht je meer informatie willen, dan kun je me altijd bellen en een intakegesprek is altijd gratis. Omdat ik van mening ben dat een coachingstraject persoonsafhankelijk is, maak ik het liefst een vaste prijsafspraak, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over oplopende kosten.

Ik ben aangesloten bij het international coaches register en ben gebonden aan de gedragsregels en procedurevereisten van het register. Als registercoach val ik tevens onder het klacht en tuchtrecht. Via de link is meer informatie te vinden over het International coaches register.

 

 

 

Aangesloten bij